Umbraco CMS

Wat is Umbraco? Veel organisaties vertrouwen voor hun website op Umbraco. Het is een open source content management systeem op basis van Microsoft .NET technologie. Oftewel een systeem om de inhoud van je website te beheren. Met een grote en actieve groep gebruikers én de Umbraco organisatie, wordt het cms continue doorontwikkeld en is de continuïteit gewaarborgd.

Waarom Umbraco?

Umbraco draait op meer dan 1 miljoen installaties wereldwijd. Het kenmerkt zich door stabiliteit, gemakkelijk werken en de vele mogelijkheden voor het beheren van websites. Content is eenvoudig te plaatsen. Het cms is modulair opgebouwd, hierdoor is het relatief eenvoudig om functionaliteit aan de website toe te voegen. De grote community zorgt ervoor dat er een breed scala aan modules beschikbaar is. Én nog een voordeel; omdat het open source is, zit je niet aan één leverancier vast.

Gemakkelijk in gebruik

De user interface is helder en overzichtelijk. Je kunt als gebruiker gemakkelijk content zoals tekst, afbeeldingen en video's toevoegen met de handige editor. Met de boomstructuur navigatie van Umbraco navigeer en beheer je eenvoudig in dit cms. Gebruikers die binnen het cms werken kun je gemakkelijk op maat rechten toekennen.

Geschikt voor maatwerk

Umbraco is ook uitermate geschikt voor maatwerk. Het systeem is open source, dus alle code is beschikbaar voor ontwikkelaars. Het cms kan gebruik maken van elk type database zoals bijvoorbeeld MSSQL of MySQL en VistaDB. Daarnaast maakt Umbraco uitsluitend gebruik van open standaarden Het kan door zijn flexibele architectuur gekoppeld worden aan vrijwel alle web-based systemen. Bijvoorbeeld Mailchimp, Microsoft Sharepoint en Salesforce.com.

Wie gebruiken Umbraco?

Het cms wordt door een brede basis gebruikers ingezet als website content management systeem. Van multinationals tot midden- en kleinbedrijf én particulieren. Veel voorname websites zijn gebouwd in Umbraco. Zoals websites van Heinz, Sandisk, Microsoft (ASP.NET) én Peugeot.

Training nodig in Umbraco gebruik?

Het werken in Umbraco spreekt eigenlijk voor zich. Maar wil je de gebruikers van je Umbraco installatie snel wegwijs hebben in alle mogelijkheden? Dan is training in het werken met dit cms een goed idee. We bieden als Umbraco specialist trainingen aan waarmee je snel bekend bent met dit cms.