Over ons

Vanuit het midden van de markt de binnenvaart zo goed mogelijk laten door stromen, dat is onze drive, onze missie en onze taak. Met onze roots in de echte oude scheepvaart families en inmiddels meer dan 30 jaar bevrachting ervaring, kunnen wij u veel kennis en ervaring bieden.

 

Achtergrond

D.C.P. Dutch Cargo Purchase B.V. is in 1991 te Amsterdam van start gegaan en na enkele omzwervingen via onder andere Utrecht en Nieuwegein, zijn we uiteindelijk beland in IJsselmuiden. Onze locatie zit vlak aan de IJssel, naast het pittoreske dorpje Wilsum. Hier hebben wij midden in de weilanden en met uitzicht op de IJssel, de ideale plek gevonden om ons werk te doen. 

Onze vlag, vier pijlen met centraal daartussen de letters DCP, weerspiegelen de kernactiviteiten van het bedrijf. Namelijk logistiek management vanuit het midden van de markt richting alle Europese waterwegen. 

Ons werk

Vanuit het midden van de markt zorgen wij voor het logistieke management richting alle Europese waterwegen. Wij regelen voor u het vervoer en overslag van vele materialen, zoals:
- Kunstmesten
- Granen
- Soya (bonen)
- Kolen
- Ertsen
- Bouwmaterialen
- Constructies

D.C.P. Dutch Cargo Purchase B.V. is gecertificeerd eGMP+ B4 (NL13/818287404), alle transporten zijn en/of worden "GMP+ FSA geborgd".


Neem vrijblijvend contact op met ons, om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.